Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheter
Hem > Nyheter > Innehåll

Kontroll av temperaturen i den småskaliga vinframställningen utrustning

Kontroll av temperaturen i småskaliga vin att göra utrustningen, tillsammans med konsumenten att sprit kvalitet begäran mer hög, vingården och torget vin också oupphörligt förbättrar egen brygga teknik, anpassar marknaden tävlingen behöver . Har kvalitet sprit-making utrustning, men måste också ha bra teknik för bryggning. I området i närheten finns det många faktorer som påverkar processen för vinframställning, såsom sterilisering, temperatur, tätning, ångande tid och så vidare.

Temperaturkontroll är mycket viktigt för produktion av hög kvalitet sprit. Dess effekt börjar med mognaden av råvaran och fortsätter in i buteljera jäsning, åldrande och sprit. Om sprit bryggning processen inte kan behålla sin kvalitet vin att skydda temperaturen, kommer vin att göra utrustning inte brygga den högsta kvalitetsvin. Även med de bästa sorterna av hög kvalitet råvaror är värdelösa, expertanalys av de särskilda skälen är följande:

(a) hög temperatur kommer att främja oxidation, orsakar mikrobiell nedbrytning och instabilitet

Jäsning av mikroorganismer på temperaturen är relativt känsliga, allmänna temperaturen är för hög kommer låta dem gradvis förlora den ursprungliga vigör, vin att göra utrustning orsakar nedbrytning och instabilitet, så i processen av jäsning måste styra temperaturintervallet, om temperaturen är för hög måste kylas.

(ii) undvika jäsning och lagring i varmare förhållanden

Det är viktigt att undvika jäsning och lagring i en varmare miljö, eftersom jäsning och lagring under värme villkor kommer att avdunsta förväntade doften och kryddor förutom alkohol.

(iii) processen av jästjäsning med hög temperatur passivering, restsocker och jäsning

Håller på att brygga kommer också att användas i kalla behandling, såsom stabiliteten i sprit i bearbetning av färska råvaror och jäsning tank kylning, vin att göra utrustning denna teknik har använts av de flesta vingårdar, den huvudsakliga värmebelastning i liq beställa factory är temperaturen på råvaran och kylning av färska råvaror juice, vilket är mycket viktigt för separation behandling, temperaturen styra alla nödvändiga villkor i bryggningen, utan mastering rätt temperatur kontrollteknik, kan inte brygga svalkande starkspriten.


Förfrågning
Kontakta oss
Adress: A-golv 16, R&D nav 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-post:admin@prettech.cn
Hem | Om oss | Produkter | Nyheter | Projektreferens | Kontakta oss | Feedback | Mobiltelefon | XML | Main sida