Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheter
Hem > Nyheter > Innehåll

Rollen av hushållens utrustning för vintillverkning i sprit bryggning

Rollen av hushållens utrustning för vintillverkning i sprit bryggning

Bryggningen är komplexa och olikartade, och varje process har en egen unik maskin, och dessa maskiner har också en specifik funktion. Starksprit utrustning för filtrering som en sprit bryggning processen i den viktiga utrustningen, också har sin unika roll.

Som en mikro-porös precisionsutrustning för filtrering, sprit filtreringsutrustning för hög, medium och botten av vin magnetizationen, förutom grumlighet, frost, ner, mognad, orenhet netto ultrafiltrering en gång klar, maskinen omedelbart efter Tappning, smaka alkohol och, något kryddig smak. Två uppsättningar av filterenhet som används för att rotera, kommer med magnetiska pump. Enligt krav som användaren filter, kan sprit filter utrustning vara lagom med olika precision filter, filter Ultra porösa filter. Resultaten av hög precision, bra hållfasthet, korrosionsmotstånd, icke-toxiska.

Home vin att göra utrustning är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål material. Införandet av utländsk avancerad teknik, användning av diatomit som ett filter stöd, all-dimensionell tredimensionella blandning, kommer inte bilda en flytande fettsyror, finkelolja, minska kostnaden för filtrering; homogenisering process, vin syresättning syran, fett, så som vin åldrande, brådmogen; utrustning täcker ett område av små, lågt buller, ingen olja, energi effektivt, automatiserade, låg kostnad, massor av vin kostade några cent.

Enligt olika jäsning av sprit, innehåll av fettsyror, kan utrustning för filtrering av sprit automatiskt använda olika filtermaterial och metoder för selektiv adsorption behandling. Förbättra kvaliteten på sprit, polo ralph lauren pas cher, för att lösa problemet med sprit vid låg temperatur turbiditet är inte klart.


Förfrågning
Kontakta oss
Adress: A-golv 16, R&D nav 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-post:admin@prettech.cn
Hem | Om oss | Produkter | Nyheter | Projektreferens | Kontakta oss | Feedback | Mobiltelefon | XML | Main sida