Jiangsu Prettech maskiner & Technology Co, Ltd

Produkter

Nyheter
Hem > Nyheter > Innehåll

Vinframställningen utrustning underhåll

Vin att göra utrustning underhåll, för att brygga vin måste ha bra vin att göra utrustning, och bra vin att göra utrustning blir bra efter underhåll av vin att göra utrustning, endast underhåll av utrustningen, vin att göra utrustning livslängd kommer att längre, sedan hur man korrekt underhåll bryggeriet? Låt oss ta en titt på underhåll av vinframställning utrustningen anordnas för alla:

Vin att göra utrustning underhåll: underhåll än reparation mer proaktiv: underhåll är den normala driften av produktionsutrustningen genomför regelbundet eller oregelbundet UNDERHÅLLNINGSINSPEKTION, dess syfte är att säkerställa att utrustning inte förekomma eller mindre fel, de funktionella avdelningarna att behärska underhåll och reparation bör följa principen. Av användning och förvaltning av egna flexibla fattningsförmåga, tid för underhåll kan vara självständig planering och kontroll, är proaktiv och aktiv förebyggande underhåll innebär. Reparation är produktionsutrustningen misslyckande att reparera, syftet är att återställa den ursprungliga funktionen, för att säkerställa normal drift av produktionsutrustning. Reparationstid underhålls inte av underhåll personal själva, planering och reglerbarhet är dålig, är en passiv, negativa underhåll innebär.

Användningsområdet av hög effektivitet och energibesparing kaffebryggsystem utrustning

Destillerad sprit: Shan destillerat ris vin, klibbig ris vin, sorghum vin, majs vin, vete vin och andra typer av mat vin, Shan destillation päron vin, vin, cider, frukt vin, snön lotus vin och annan frukt vin, Shan destillation av yam vin.

Sterilisering: Det kan användas i bearbetning, produktion och sterilisering av risvin, soja, foder, tofu och så vidare.

Destillation: Fat av denna utrustning kan användas till ris, en annan på grund av utrustningen på pannan har två av ånga rör, så länge den andra confecting en ris gryta, kan vara i det ångande vin på samma tid riset, spara tid och bränsle.


Förfrågning
Kontakta oss
Adress: A-golv 16, R&D nav 2,No.801, Changwu Middle Road, Wujin District, Changzhou City, Jiangsu, Kina
Telefon: +86-519-8525 5001
Fax: +86-519-8525 5068
E-post:admin@prettech.cn
Hem | Om oss | Produkter | Nyheter | Projektreferens | Kontakta oss | Feedback | Mobiltelefon | XML | Main sida